Over ons

En onze missie om zoveel mogelijk vrouwen weerbaar in het leven te laten staan.

Laten we eerlijk zijn; het is een uitdaging om weerbaar te zijn in een samenleving waar onrealistisch veel van je verwacht wordt. Hoe zorg je ervoor dat de eisen die je aan jezelf stelt realistisch zijn? Hoe word je gelukkig met wat je hebt of zorg je dat je datgene krijgt waar je van droomt?

Op dit platform delen wij, Maela en Daniëlle, onze zoektocht naar weerbaarheid en geluk. Uiteraard met een realistische kijk op het leven. We delen content om je eigen mening te vormen en om sterk in je schoenen te staan.

“Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen weerbaar in het leven te laten staan binnen hun eigen normen en waarden.” 

Hoe is Feministic ontstaan?
In 2003 leerden we elkaar als tieners kennen tijdens een vakantie en werden we penvriendinnen. We schreven over alles wat we meemaakten; we gingen naar de brugklas, we rondden onze studies af en kregen onze eerste baan.

Tijdens de overgangsfase naar volwassen vrouw kregen we te maken met uitdagingen als seksisme op de werkvloer, wel of niet carrière willen maken en het altijd maar bezig zijn met de verwachtingen van anderen. 

Ook raken we niet uitgepraat over onze dilemma’s zoals:

Om een eerlijk antwoord op onze dilemma’s te krijgen deden we research: we gingen met elkaar en andere vrouwen in gesprek, luisterden intensief naar podcasts en lazen kilo’s zelfhulpboeken. 

Al onze eigen ervaringen, inzichten en inspiratie delen we in onze artikelen op Feministic. Laat je inspireren en motiveren om te leven binnen jouw normen en waarden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Pinterest

Zoek op deze blog:

Volg ons

Over ons

Welkom op Feministic! Op dit platform delen wij, Maela en Daniëlle, onze zoektocht naar weerbaarheid en geluk. Uiteraard met een realistische kijk op het leven. 

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen weerbaar in het leven te laten staan binnen hun eigen normen en waarden. We delen content over onderwerpen zoals: zelfontwikkeling, weerbaarheid, gezondheid, geldzaken, carrière en feminisme 2.0.

Meer over Feministic >

BoekenBoeken